Terrasschermen

 
terrasschermen worden voornamelijk toegepast aan woningen of horecagelegenheden om beschutting te bieden tegen de verschillende weersinvloeden. Het wordt toegepast om een heerlijke beschutte plek te bieden tegen de brandende zon zonder last te hebben van onderdelen (b.v uitvalarmen) waar u of uw gasten zich het hoofd tegen kunnen stoten. Maar het terrasscherm biedt veel meer dan dat!
 
Zit u bijvoorbeeld nadat de zon is ondergegaan nog lekker na te tafelen dan kunt u vaak nog uren onder het scherm blijven zitten zonder door de wat frisser wordende temperaturen naar binnen verjaagd te worden. Is de temperatuur buiten nog zeer aangenaam maar begint het een beetje te miezeren dan mag u rustig onder het scherm blijven zitten en genieten van het buitenleven.
 
Een terrasscherm is toch vaak een verlenging van de woonkamer. In de zomermaanden heeft u er een serre bij en in de winter zit het scherm veilig opgeborgen zonder dat het doek bloot staat aan de weersomstandigheden (cassette model).
 
Voor wat betreft vormgeving is tegenwoordig ook aan alles gedacht, u heeft keuze uit tientallen verschillende omkastingen. Wilt u uw scherm in een bijzondere kleur geleverd krijgen dan is dit natuurlijk geen enkel probleem.
 

Eigenschappen Terrasscherm:

  • Geeft vrij uitzicht
  • Geeft volop vrij bewegingsruimte
  • Uitstekende manier om uw huis tijdelijk uit te breiden
  • Verkrijgbaar in vele varianten met verschillende uitvallen
  • Veel doekdesigns verkrijgbaar
  • Handmatig of elektrisch bedienbaar (eventueel volledig automatisch) 

 

Adres showroom (op afspraak):


De Stuwdam 19
3815 KM  Amersfoort
033 4320968
info@vangeetzonwering.nl