Overig

 
Als aanvulling op ons assortiment geen vloerbedekking en laminaat maar echte aanvullingen op de zonwering.
 
Heeft u schaduw nodig midden in de tuin of op uw balkon maar geen bevestigingsmogelijkheden voor een terrasscherm/ uitvalscherm dan is een parasol de ideale oplossing.
 
Heeft u een mooie garage, eventueel inpandig, en maakt u gebruik van een oude en/of niet geïsoleerde garagedeur dan kunnen wij u een offerte maken voor een nieuwe en eventueel wel geïsoleerde garagedeur. U kunt dan kiezen uit verschillende modellen als roldeuren en sectionaaldeuren.
 
Heeft u een mooi Velux dakraam laten plaatsen en komt daar naast het gewenste extra daglicht ook veel warmte naar binnen, of wilt u nieuwsgierige blikken buiten houden, dan kunnen wij u het volledige assortiment van Velux dakraamdecoratie aanbieden. Deze producten passen altijd perfect en werken zonder enige problemen.
 
Heeft u een mooi terrasscherm en wilt u de seizoenen nog eens extra verlengen dan kunnen wij u verschillende terrasverwarmingen aanbieden. Wij leveren zowel de elektrische infrarood verwarming voor en de muur als de "paddestoel"modellen gevuld met een gasfles.
 
Bent u op zoek naar unieke woondecoraties of lifestylemeubels dan kunt u nu ook bij ons terecht. Wij hebben een mooi assortiment voor u van 3 topgroothandels.

Adres showroom (op afspraak):


De Stuwdam 19
3815 KM  Amersfoort
033 4320968
info@vangeetzonwering.nl