Veranda oplossingen

Waar we een jaar of tien geleden vooral dachten in een flexibele oplossing om de zon uit huis en van het terras te houden denken we tegenwoordig veel meer in totaaloplossingen op het gebied van buitenleven.

Het klimaat is onvoorspelbaarder geworden. Het is niet meer zoals vroeger een zekerheidje dat April, Mei en Juni de mooie voorjaars maanden zijn, gevolgd door een warme en vaak onrustige zomerperiode. Een gure herfst gevolgd door een koude winter is ook niet meer vanzelfsprekend.

Vaste overkappingen 

Als een gevolg daarvan is er een grote vraag ontstaan naar oplossingen voor het terras waarbij het weer minder invloed heeft op het gebruik van het product. Goed voorbeeld hiervan zijn onze veranda daken. Dat varieerd van een aluminium dak met kunststof (polycarbonaat) platen to een volledig glazen dak met dichte zijkanten en/of shuifsystemen van glas. De vraag naar deze tuinkamers is enorm toegenomen. Met deze producten kunt u ongeacht het weer van de tuin en het buitenleven genieten. 

 

Variabele overkappingen 

Er wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een zonweringsysteem met geleiders en staanders ipv een zonnescherm. Een zonwering met geleiders en staanders geeft de mogelijkheid tot het creëren van een grotere oppervlakte van bescherming. Tevens is het systeem te gebruiken in situaties waarbij een conventioneel systeem niet meer gebruikt kan worden. 


 


 

Adres showroom (op afspraak):


De Stuwdam 19
3815 KM  Amersfoort
033 4320968
info@vangeetzonwering.nl